Geplaatst op 31 maart 2018

Steun de Elsendorpse verenigingen!

Rabobank Clubkascampagne

De Rabobank Clubkascampagne komt er weer aan. Diverse Elsendorpse verenigingen hebben zich ingeschreven voor deze campagne. Steun deze verenigingen door op ze te stemmen. Wat moet je doen om te kunnen stemmen:

Alle leden van Rabobank Peel Noord kunnen stemmen. Zij ontvangen per post een persoonlijke stemcode waarmee ze kunnen stemmen. Van 4 tot en met 30 april 2018 brengen zij via een online stemmodule hun stem uit op de clubs die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf te verdelen stemmen, waarvan maximaal één stem op dezelfde club mag worden uitgebracht. Alleen klanten die vóór 1 februari 2018 lid zijn geworden van onze bank kunnen stemmen.

De verenigingen die zich hebben ingeschreven zijn: (zover bekend)

  • Muziekvereniging Elsendorp
  • De Peelvruuters
  • E.H.B.O. Elsendorp – Handel
  • K.P.J. Elsendorp
  • ZijActief Elsendorp
  • Dorpsoverleg Elsendorp (ter ondersteuning Rejoice)
  • De Zonnebloem