Beachvolley op 14 juli

Ook in 2019 organiseert KPJ Elsendorp voor de 23ste keer het jaarlijkse beachvolleybaltoernooi. Het evenement wordt gehouden op het zandstrand in Elsendorp.

Zandstrand

Ook in 2019 organiseert KPJ Elsendorp voor de 23ste keer het jaarlijkse beachvolleybaltoernooi. Het evenement dat wordt gehouden op het prachtige zandstrand in Elsendorp is inmiddels een traditie van spanning, strijd en plezier. Afgelopen jaar deden maar liefst 84 teams (circa 500 deelnemers) mee om de titel te veroveren. Elsendorp mag trots zijn op het grootste en gezelligste beachvolleybaltoernooi van de regio.

Op zondag 14 juli zijn onze velden weer gereed om je vanaf 10.00 uur een dag uit te leven op het KPJ zandstrand in Elsendorp. Benieuwd naar vorig jaar? Bekijk de foto-impressie op onze website: www.kpjelsendorp.nl.

Als je opgeeft met een team moet je voldoen aan het onderstaande:

  • Je opgeven vóór 26 mei via het inschrijfformulier op: www.kpjelsendorp.nl.
  • Eisen opgave: een team bestaat uit vier spelers, aangevuld met minimaal één en maximaal drie reservespelers. De minimumleeftijd is 13 jaar.

Poule-indeling 2019: • Herenpoule   • Damespoule  • Mixpoule

Opgave tot en met 25 mei; er wordt gekeken naar de volgorde van binnenkomst.

Het inschrijfgeld bedraagt €35, – per team. Inschrijftickets kunnen alleen online worden gekocht via onze website. Let op, wacht niet te lang met inschrijven! De inschrijvingen voor de heren- en damesteams zijn momenteel al voor 50% bezet. Inschrijvingen 2019: LET OP!! VOL = VOL !!

Vragen of opmerkingen? KPJ Elsendorp, e-mail: kpjelsendorp@gmail.com 06-21544761 (Roy Kusters)