De Dompelaar

In de Dompelaar is het kindcentrum met basisonderwijs en peuterspeelzaal gehuisvest. De dorpshal is voor iedereen toegankelijk. U kunt er koffie drinken terwijl u de krant leest aan de grote tafel. In het buurthuisgedeelte zijn ruimtes die voor iedereen toegankelijk zijn:

  • een biljartruimte/kleine zaal
  • een grote zaal
  • een gymzaal
  • vergaderruimtes
  • een bar en keuken

De bovenetage wordt gebruikt door Fysiomix. Er staan oefenapparaten en er is een spreekkamer. De spreekkamer en de wachtruimte kunnen buiten de aanwezigheid van de fysiotherapeut ook gebruikt worden door anderen.

Alarm

Als je de eerste bent in een ruimte, zorg er dan voor dat je je schuifje verzet op het aanwezigheidsbord. Zo weet iedereen dat er iemand is in die ruimte. Als je weggaat, zet je je kaartje weer op afwezig. Dorpsgenoten die regelmatig gebruikmaken van de Dompelaar hebben een sleutel. Deze sleutelhouders krijgen eenmaal per jaar een uitleg over het afsluiten en het inschakelen van het alarmsysteem.

Ruimte reserveren

De ruimtes kunnen gratis gebruikt worden door verenigingen uit Elsendorp. De afspraak is dat we de ruimtes met zorg gebruiken en netjes achterlaten. Houd je daarom aan het reglement buurthuis. De vaste wekelijkse bezetting van de ruimtes vindt u bij weekprogramma. Als u op de hoogte bent van de gebruikersnaam en het wachtwoord, kunt u hier een ruimte reserveren. U kunt ook contact opnemen met Tonny van Boxtel, 0492-351795, t.boxtel@chello.nl. Voor het reserveren van de gymzaal kunt u contact opnemen met Marleen Roël, 06-51915378.

x