Kerstmannetje gevonden?

In Elsendorp zijn diverse kerstmannetjes gevonden. Op de achterkant staat een naam en een verwijzing naar deze site.

Reislustig

Kerstmannetjes maken graag iedereen blij en daarom reizen ze liefst over de hele wereld. De reis van deze mannetjes begint in Elsendorp. En waar ze uitkomen… ? Op deze site is te lezen waar ze naar toe gaan! Wie van de mannetjes komt heel ver? En zouden er ook mannetjes zijn die zo verknocht zijn aan Elsendorp dat ze niet weg willen?

Wat is de bedoeling?

Heb je een kerstmannetje gevonden? Leuk hè? Waarschijnlijk heeft hij al gezorgd voor een glimlach op je gezicht. Ook heb je het website-adres opgezocht. Op deze pagina kun je zien waar jouw mannetje al is geweest. Geef aan info@elsendorp-online.nl door in welke plaats, waar en wanneer jij je mannetje hebt gevonden. We volgen zo de reis van de kerstmannetjes. Neem het mannetje mee en laat hem weer ergens achter. Degene die hem daar vindt, kan dat ook weer doorgeven.

Wie is waar geweest?

Hieronder lees je de namen van alle kerstmannetjes. Het zijn er maar liefst 30 en geen eentje is er hetzelfde. Klik op de naam en kijk waar jouw kerstmannetje al is geweest. De ‘oranje’ mannetjes zijn al gevonden en op reis.