Graag stel ik me voor

Mijn naam is Noud Sanders, 38 jaar. Ik ben wijkagent in Elsendorp.

Ervaring

Ik werk 15 jaar bij de politie waarvan de afgelopen 13 jaar in Helmond. In die tijd heb ik onder andere ervaring opgedaan in de noodhulp, bij de recherche, de mobile eenheid en als coördinator van het politie bike-team, waardoor ik ook nu nog graag op de fiets zit.

Wijkagent

Ik ben blij te kunnen zeggen dat ik vanaf nu de wijkagent ben voor de inwoners en ondernemers van Handel, Elsendorp en Gemert-Noord. Het is mede mijn taak om te voorkomen dat zich problemen voordoen. Daarvoor werkt de politie samen met externe partners zoals bijvoorbeeld de gemeente, maatschappelijke organisaties en de dorpsondersteuners. Maar ik kan niet zonder u. Graag kom ik met u in contact zodat ik weet wat er leeft en speelt.

Contact

Voor niet spoedeisende zaken neemt u telefonisch contact met mij op via 0900-8844. Ben ik niet aanwezig, dan kan ik u terugbellen. U kunt ook een bericht naar mij sturen via de website www.politie.nl, zoekt u dan op ‘wijkagent Noud Sanders’. Voor spoedzaken, óók voor acute verdachte situaties, belt u 112.

Zaken liever geheel anoniem melden? Dat kan via Meld Misdaad Anoniem (M.) op 0800-7000.

M. is een onafhankelijke organisatie (geen politie) waar u anoniem informatie kunt geven over ernstige criminaliteit en misdaad zoals bijvoorbeeld drugs, moord en doodslag, mishandeling, overvallen, brandstichting, wapen- of mensenhandel. Maar ook met informatie over fraude en corruptie kunt u bij M. terecht.

Graag tot ziens in de wijk!