Basisonderwijs

Kindcentrum de Dompelaar

In kindcentrum de Dompelaar vindt u alles wat te maken heeft met onderwijs. Het kindcentrum vindt u aan de Sint Janstraat 49-50, telefoon 0492-359006. Het basisonderwijs en peuterspeelzaal zijn onderdeel van Stichting Goo. Er wordt gewerkt vanuit de volgende visie: Beleef kindcentrum De Dompelaar: veiligheid, transparantie, professionaliteit, ontwikkeling en plezier. Breed in aanbod voor elk kind, samen anders!

Basisonderwijs

Groep 1 tot en groep 8 kan voor basisonderwijs terecht in kindcentrum de Dompelaar. Het hoofd van de school is Nardi Miggels. Alle informatie leest u op www.dedompelaar.nl.

Peuterspeelzaal

Peuters kunnen vanaf 2 jaar en 3 maanden terecht in de Dompelaar. De peuters beschikken over een grote groepsruimte, een aparte keuken/kantoor, kindertoiletten en een binnenberging. Ook is er een ruime buitenruimte met zandbak, speeltoestel en berging.

Bibliotheek

In de hal van de Dompelaar is een bibliotheek ingericht. Het boekenaanbod is op de jeugd gericht. Vrijwilligers zorgen voor de uitleen. In de garderobe is een kleine ruilbibliotheek voor volwassenen.

Kinderopvang

In Elsendorp zijn er twee grotere locaties voor kinderopvang: agrarische kinderopvang Hiep Hooi en Kinderopvang Elsendorp. Daarnaast zijn er Elsendorpers die kinderen bij hen thuis opvangen.

x