Reageer voor 19 februari 2023

De eerste fase van de verkoop van woon-werkkavels aan de Keizersberg in Elsendorp gaat van start. Inschrijvingen voor 19 februari hebben voorrang bij de uitgifte van de kavels. Op 19 februari wordt het aantal aanmeldingen voor fase 1 bepaald, zijn er meer gegadigden dan beschikbare kavels, dan wordt er geloot. Zijn er na 19 februari nog kavels beschikbaar dan kunnen geïnteresseerden gewoon blijven inschrijven.

Bedrijfskavels Elsendorp

De gemeente Gemert-Bakel gaat groeien tot 35.000 inwoners. De komende tien jaar worden er 2.400 woningen gebouwd voor de eigen inwoners, voor werknemers én voor de regio. De eerste fase van de verkoop van woon-werkkavels aan de Keizersberg in Elsendorp gaat van start. Dat betekent dat wonen in combinatie met de uitoefening van een bedrijf aan huis, binnen milieucategorie 1 of 2, mogelijk is. Ondernemers die een bedrijf aan huis willen realiseren, kunnen een kavel kopen en daar een huis met bedrijfsruimte op bouwen.

Meer informatie

Voor meer informatie verwijst de gemeente graag naar https://www.gemert-bakel.nl/bedrijfskavels-elsendorp

Contactformulier

Geïnteresseerden kunnen het contactformulier via https://www.gemert-bakel.nl/contactformulier-bedrijfsruimte-bouwen-op-een-bedrijfskavel  invullen.